Om mig

DTUAvisbilledeOperationsanalytiker med stor interesse i at bruge analytiske metoder til at hjælpe virksomheder med at tage de bedste beslutninger baseret på facts, data og optimering.

I øjeblikket er jeg erhvervs PhD Studerende ved MaCom A/S og Danmarks Tekniske Universitet hvor jeg forsker i optimering af skemaplanlægning for universiteter. MaCom’s hovedprodukt er it-systemet Lectio som bruges af 90% af de danske gymnasier.

Jeg er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet på eliteuddannelsen Industriel Matematik i Maj 2013. Under min uddannelse havde jeg fokus på operationsanalyse med stor interesse i at kombinere det teoretiske med det praktiske og lavede undervejs projekter med virksomheder som DSB S-tog, Københavns Luthavne og DONG Energy. Har derefter arbejdet med mandskabsplanlægning i Københavns Lufthavn.

Michael LindahlVed siden af alt det nørdede er jeg guitarist i funk/soul bandet Alfunks. Udover det har jeg to webapplikationer som jeg hygger mig lidt med Hvem Skylder Hvem og FindGaven.Nu

 

 

Formålet med denne side er at den kan fungere som en slags online notesblok med idéer, diverse proof of concepts og andet skrald jeg laver.

Mit fulde CV kan findes her:
Michael Lindahl på LinkedIn

Powered by WordPress. Designed by WooThemes