Foredrag

Jeg holder et foredrag omkring hvordan matematik bliver brugt ude i virkeligheden. Her fortæller jeg omkring hvordan matematik bliver brugt til at løse problemstillinger, hvor jeg kommer med konkrete eksempler fra ting jeg selv har arbejdet med i f.eks. DONG Energy og Københavns Lufthavn.

Eleverne udtrykte efterfølgende meget stor tilfredshed med dit foredrag.  Du var på samme tid både i øjenhøjde med eleverne og fik samtidig vist noget seriøs matematik, som de ikke havde den mindste ide om faktisk findes derude!  Godt gået!
Andreas Obel-Jørgensen, fagleder i matematik på Birkerød Gymnasium


intermat_foredrag_2k-3
Foredraget indeholder blandt andet

  • Hvorfor er det nødvendigt for virksomheder at bruge matematik til at finde de bedste løsninger på deres problemer.
  • Hvordan optimering bliver brugt til at spare milioner af kroner.
  • Hvordan matematik sørger for gode skemaer for gymnasieelever

Foredraget kan også indeholde en introduktion til liniær programmering som er en af de mest benyttede metoder inden for optimering hvor de studerende bagefter kan løse nogle problemer som virksomheder kan stå overfor.

På trods af foredragets lidt hårde placering i skemaet [fredag eftermiddag], synes jeg det var en interessant oplevelse. Der blev givet fin indsigt i de matematikkens praktiske anvendelser og store betydning i erhvervslivet. En inspirerende fremtidsudsigt, for os gymnasieelever som måske en dag kommer til at leve af disse færdigheder.
Jonas

Jeg synes generelt, at det var et rigtig godt foredrag, fordi det blev formidlet på en spændende og samtidigt nede-på-jorden agtig måde, og opgavernes sværhedsgrad var tilpas.
Josefine


intermat_foredrag_2k-9
 

Hvis du er interesseret og vil høre mere så kontakt mig.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes